UKA vil ha deg

Foto: foto.samfundet.no

UKA søker nå etter flere personer til å arrangere Norges største kulturfestival! Nytt opptak er rett rundt hjørnet og vi vil ha deg med på laget!

Publisert:  13.03.2023

I over 100 år har UKA sendt vibrasjoner gjennom Trondheim by og UKA-23 skal ikke bli noe unntak! Som landets største kulturfestival skal vi sammen ta UKEfølelsen til nye høyder.

UKA er ikke UKA uten de frivillige. Det er frivilligheten som realiserer festivalen og skaper de unike følelsene som følger med. Midt iblant nye vennskap, sterkt samhold, elektriske øyeblikk og en forbløffende atmosfære kan DU stå som frivillig i UKA-23! Dette er din sjanse til å være med på hele reisen, mens du på veien pakker ryggsekken full med uvurderlig erfaring og minner du sent vil glemme.

Om du er usikker på hvilke stillinger du kan søke på, eller bare er nysgjerrig på hva UKA er og innebærer, frykt ikke! UKA arrangerer infomøte 27.mars kl. 15.00 på Handelshøyskolen BI, og 29.mars kl. 16.00 på NTNU Gløshaugen. Her vil du få muligheten til å hilse på de ulike gjengene, og stille spørsmål om alt du lurer på om UKA.

Dette opptaket er det femte av total seks opptak til UKA–23. Du har mulighet til å søke på inntil tre ulike stillinger, og alle som søker vil bli innkalt til intervju. Opptaket åpner mandag 20.mars på UKA.no

Send oss gjerne en e-post på opptak@uka.no hvis det er noe du lurer på.

Andre nyheter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer