Gjør deg klar for tidenes bedriftsarrangementer

Opplev helt unike bedriftsarrangementer med Dagens Bedrift

Publisert:  21.09.2023

Er du interessert i å få et skråblikk på arbeidshverdagen? Da bør du møte opp på Dagens Bedrift under UKA.

Dagens Bedrift er ikke en ukjent tradisjon under festivalen, og bedriftene sparer ikke på kruttet i år heller. I løpet av oktober vil du kunne oppleve arrangementer fra Equinor, PwC, Bane NOR, Norconsult, Holte Consulting, Statsbygg, Statkraft, Deloitte, Sopra Steria og Accenture. Dagens Bedrift representerer en ekstraordinær opplevelse som er langt mer enn en typisk bedriftspresentasjon. I løpet av festivalen vil de ha en hel dag hver hvor du får muligheten til å bli bedre kjent med bedriftene - og kanskje ender du opp med et jobbintervju?

Under Dagens Bedrift vil du blant annet oppleve inspirerende workshops, spektakulære arrangementer, kanskje Norges beste frokost, lynraske jobbintervjuer, utfordrende konkurranser og så mye mer! Dagens Bedrift byr eksempelvis på alt fra beachparty med paraplydrinker til Silent Disco i selveste Bodegaen. Du vil også kunne oppleve karriereshow med blant annet Bordtenniskameratene, og få muligheten til å vinne billetter til Oktoberfest i Dødens dal.

Dette er en mulighet du virkelig ikke vil gå glipp av. Som en av bedriftene selv sier: “Gjør deg klar for hes stemme, for dette blir en dag du sent vil glemme".

Påmelding til arrangementene skjer på Teknologiporten og noen åpner allerede i dag kl. 12:00

Andre nyheter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer