Dagens Bedrift: Dette skjer uke 41

Om få dager slipper vi billetter til Dagens Bedrift med Equinor, Bane NOR og Sopra Steria.

Publisert:  24.09.2023

Dagens Bedrift er ikke en ukjent tradisjon under UKA, og bedriftene sparer ikke på kruttet i år heller. Dagens Bedrift representerer en ekstraordinær opplevelse som er langt mer enn en typisk bedriftspresentasjon.

Equinor

Dagens Bedrift med Equinor er en spennende mulighet for å bli bedre kjent med Equinor og deres ansatte. Under Dagens Bedrift med Equinor vil du få en unik mulighet til å møte administrerende direktør, Anders Opedal, og flere av bedriftens unge eksperter. Her vil de gi deg innsikt i Equinors innsats for å bli en ledende aktør i energiovergangen. Dette er en unik mulighet for deg til å få svar på spørsmål, og dele tanker med ledelsen og eksperter fra Equinor.

Du vil også få mulighet til å se og teste ut droner, 3D-printing og nye energiløsninger. Equinor vil også fortelle om hvordan det er å jobbe i Equinor og hvilke karrieremuligheter som finnes hos dem. Hvis du trenger å oppdatere CV-en din kan du få et profesjonelt portrettbilde av en fotograf.

Senere på dagen vil du få innsikt i de vanligste utfordringene som jobbsøkere står overfor i en virtuell rekrutteringsprosess. Det vil gi deg en unik forståelse for hvordan du kan fremstå positiv og profesjonell i en virtuell setting, og du kan lære teknikker for å vise frem dine styrker og håndtere vanskelige spørsmål under et jobbintervju.

Bane NOR

Bane NOR åpner dørene på Edgar for en gøyal kveld hvor Jonis Josef kommer for å holde et uforglemmelig standup-show. Jonis Josef vil ta scenen for å underholde deg, og han tør å vitse om alt! Det blir en kveld hvor latteren sitter løst, og du kan forvente en herlig blanding av observasjonshumor og spontanitet som bare Jonis kan levere.

Etter standup-showet vil du kunne få svar på alle dine spørsmål direkte fra Bane NORs ledere. Har du noen gang lurt på om Bane NOR er det rette valget for din fremtidige karriere, og drømt om å være en del av det grønne skiftet? Her vil du få muligheten til å møte lederne og utforske hva Bane NOR har å tilby. Uansett om du allerede har en klar karriereplan eller bare er nysgjerrig, anbefaler vi deg å ta turen. Bane NOR kommer nemlig med 11 stillinger - kanskje du finner drømmejobben?

Sopra Steria

Denne dagen inviterer vi deg til aktiviteter som garantert vil gi deg en minneverdig opplevelse! Dagen starter med et frokostseminar med tidligere bryter, landslagstrener og TV-profil Fritz Aanes. Han vant blant annet sitt første gull som 14-åring og gullrute for medvirkningen i NRK-programmet “Hodet i klemme”. Sopra Steria vil også stå på stand, og her kan du delta i rebus-eventyr utenom det vanlige. Kanskje du er lei tekstbøker og dataskjermer? Da er denne dagen noe for deg!

Under CV-workshop vil du kunne snakke med fageksperter som jobber med ansettelser og vet godt hva som utgjør en god CV. Kanskje du får noen gode tips til å skille deg ut fra andre søkere? Øk sjansen din for en bedre CV, og søk på drømmejobben! Og kanskje er du sulten på mer? Det er et aktivt klatremiljø hos Sopra Steria, og etter suksessen under UKA -21, blir det enda et buldrekurs. Dette passer for både de som vil leke i veggen, og de som vil konkurrere og vinne premier! Ikke nok med det vil også foregå et fronted-eventyr med festivaltema. Her blir det spennende frontend-koding ystiske API-kall, og ikke minst deilige pizzaer, brus og øl. Uansett om du lengter etter festivalgjørme à la Roskilde, foretrekker APIknik i parken - bli med. Sist, men ikke minst blir det etterfest. Ta på deg danseskoene og vær klar for å bli hes. Her blir det mat og lek før Silent Disco braker løs. En dag fylt med eventyr avsluttes med stil!

Equinor: Learning Together, Norsk sokkel sin rolle i det grønne skiftet

For å kunne nå målet om netto nullutslipp må Equinor slå seg sammen med interne og eksterne. De må samarbeide, diskutere og involvere hverandre for å kunne finne løsningen for en bedre fremtid. Men hvilken rolle spiller norsk sokkel i det grønne skiftet? Bli med ekspertene og ta et dypdykk i hvordan Equinor utnytter kraften under overflaten for å drive det grønne skiftet fremover.

Equinor: Learning Together, Fornybar og lavkarbonløsninger

Bli med Equinors eksperter innen fornybar energi og lavkarbonløsninger når de presenterer noen av de mest spennende utviklingene i bedriften, etterfulgt av en uformell diskusjon med et panel hvor du får muligheten til å stille dine spørsmål.

Equinor: Learning Together, IT og Cyber Security

Bli med Equinors IT-eksperter når de inntar scenen for å diskutere hvordan Equinor kan bidra til en bærekraftig fremtid. Du vil få innsikt i de mest pressede temaene som kunstig intelligens og cybersikkerhet, og du får mulighet til å stille spørsmål under Equinors direktesendte talkshow!

Andre nyheter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer