Showtime

Under UKA kan du og vennene dine være i publikum for flere morsomme, og andre mer seriøse, show, og livepodkaster!

Publisert:  14.09.2023

Under UKA kommer et flertall av Norges mest populære podkaster og show! Her kan du få med deg gossip med Felisha + 1, de mest aktuelle sakene får du med NRK-podcasten Oppdatert, Truecrimepodden spenning og mysterie, eller hold deg oppdatert på UKA med vår egen UKEsender-podcast. Le deg ihjel med The Grand Roast-Off med Olli, UNKT HHUNT, Odd Magnus Williamson og Martin Lepperød, eller kom på hypnoseshow med Hypnotisør og mentalist Geir Tangen.

Fetisha + 1

Når Fetisha inviterer gjester til studio for podkast er “teen servert”. Her får du den siste gossipen, samt samtaler om sex, kjærlighet og livet generelt.

Den 8. oktober kommer Fetisha til UKA for livepodkast, og med seg har hun Martha Leivestad og Galvan Mehidi! Det blir clickbaits, sextips, Trondheimsjodler og en god dose goofy vibes. Er du heldig får du kanskje også hjelp med dine datingdilemmaer, og kanskje har Fetisha et magisk rituale på lur!

Oppdatert

For første gang skal Norges mest populære podkast NRK Oppdatert sendes live, fra Klubben på Studentersamfundet. Studentkoret Pirum skal sette tonen når programleder Gry Veiby loser oss igjennom denne helt spesielle podkastinnspillingen. Det kommer spennende gjester, og dette er din mulighet til å sikre deg en plass blant publikum!

Fri Flyt Film Tour kommer tilbake til UKA!

I år markerer de 25 år med rå skifilmer og stemning. Skisesongen nærmer seg med stormskritt, men det er enda litt igjen til skisesongen er i gang. Er du blant dem som ikke greier å vente på vinteren? Kom på Fri Flyt Film Tour og lat som ventetiden er over, for en liten stund iallefall.

Truecrimepodden

Den 17. oktober blir en skummel kveld, for da kommer Truecrimepodden til Baccarat for å holde livepodcast.

Truecrimepodden er en podcast som forklarer og går i dybden på grusomme drap, mystiske forsvinningssaker og makabre seriemordere. På tross av å kun ha levert innhold i et par år, har Truecrimepodden raskt blitt en av Norges mest populære podcaster. Programleder Pernille Radeid sparer ikke på detaljene når hun leder oss gjennom drap og inn i de mørke sinnene til noen av verdenshistoriens mest beryktede seriemordere.

Odd Magnus Williamson og Martin Lepperød inntar Storsalen

Odd Magnus Williamson og Martin Lepperød har skapt humoristiske øyeblikk gjennom årene. I dette enestående showet tar de oss med på en uforglemmelig reise gjennom vennskapet og livet så langt. Forvent deg en kveld fylt med ærlige avsløringer, vennlig erting, hyllest og kanskje til og med noen velmente spøker på hverandres bekostning.

Vi garanterer at showet vil inkludere elementer fra stand-up, revy og kanskje til og med litt seriøs teaterkunst, alt sammen i en herlig blanding som Odd Magnus Williamson anser som viktig å formidle (med inspirasjon fra råd han har fått fra Aksel Hennie og andre "ekte" skuespillere han prøver å bli venn med). Likevel, for de som forventer burlesk dansing, må vi dessverre skuffe dere – det blir ingen slike innslag. Så, forvent en kveld fylt med humor, hjertevarme og et hint av galgenhumor!

The Grand Roast-off med Olli

UKA presenterer for første gang en ellevill roast-off mellom humor-Norges kanskje morsomste komikere! Sammen med Olli Wermskog, blant annet kjent fra “Kongen Befaler” på TVNorge, vil ulike profilerte komikere bli satt på prøve i deres evne til å levere humoristiske fornærmelser. Komikerne som skal roaste hverandre denne gangen er ingen ringere enn Magnus Devold, Marlene Stavrum, Ahmed Mamow, Henning Bang og Nora Svenningsen! Det kommer til å bli en latterfull kveld med saftig roasting, ellevill humor, frekke kommentarer og kanskje også flere overraskelser.

UNKT HHUNT

I løpet av de siste årene har UNKT HHØNT, den sprudlende undergrunnsfenomenet, dukket opp som en strålende stjerne på Oslos humorhimmel. Med oppsiktsvekkende stunts og spektakulære forestillinger på steder som Nieu Scene, SALT Art & Music og Parkteatret, har de fått lattermusklene til å gå bananas og levert uforglemmelige øyeblikk.

Med sin grensesprengende humor, som blander ingredienser som "Crazy and Bananas," har de aldri måttet refundere en eneste billett (noe som delvis skyldes deres geniale juridiske knep, som lar dem manøvrere både på og av scenen med leken letthet). Dette blir en forestilling du ikke vil gå glipp av!

UKEsenderen - Din Livepodkast for UKA

Spenning, skravling og spektakulær musikk! Radio Revolt presenterer vår kjære UKEsenderen. Den ultimate livepodkasten som gir deg eksklusiv innsikt i alt som skjer under UKA.

Radio Revolt er vår ledende studentradiostasjon og har som mål å gi studentene i byen en stemme. Her vil UKEarrangementene bli dekket på en måte ingen andre kan. Fra det spektakulære til det intime. De vil gi dere, lytterne, en sjanse til å være en del av festen selv om dere ikke kan være der fysisk. Du vil få livereportasjer, dybdegående intervju med kunstnere og arrangører. Gnistrende anmeldelser av arrangementene, og ufiltrert skravl fra folk som ELSKER UKA, like mye som du gjør.

Opplev hypnose og mentalisme på nært hold

Hypnotisør og mentalist Geir Tangen kommer tilbake til UKA og vi er klare for en morsom og annerledes opplevelse hvor frivillige fra publikum blir hypnotisert og er stjernene i kveldens forestilling. Kan det bli bedre? Nå har du sjansen!

Geir Tangen har de siste årene blitt en velkjent figur gjennom opptredener i programmer som “Norske Talenter”, “Stian Blipp Show”, “4-stjerners-middag”, og vært gjest i flere av NRK sine programmer. Du husker kanskje da Geir hypnotiserte programleder Niklas Baarli, som fanget oppmerksomheten til et bredt publikum? Nå kan du være den neste!

Andre nyheter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer