Ukens UKEfunk: Esten Melhuus

"Jeg har kun vært aktiv siden UKA-19, men har sett alle UKErevyer siden UKA-13"

Publisert:  09.05.2023
Tekst:  Ida Guldvog

UKA vil i oktober bestå av 2000 frivillige studenter som alle har hver sin unike historie. Ukens UKEfunk gir deg et innblikk i hvem folkene bak UKA virkelig er.

Hils på Esten Melhuus - vår brannansvarlig!

Melhuus er 26 år og kommer fra Melhus (sjokk), og for tiden studerer han finansiell økonomi på NTNU. Melhuus tilhører gjengen Vertskapet Huset. Gjengen jobber med å den daglige driften av festivalen på Samfundet. Her jobber de blant annet med logistikk og sikkerhet, og sørger jevnt over for at gjestene som kommer får en trygg festivalopplevelse. Esten har ansvar for brannsikkerhet på Samfundet. Fram mot UKA vil han jobbe med opplæring og kontroll av rutiner rundt brannsikkerhet. Under UKA vil gjengen ha daglige vakter hvor de bistår de andre gjengene når det kommer spørsmål som handler om drift og sikkerhet på huset.

Esten

Melhuus er en som ikke søkte UKA, men som automatisk ble tatt opp gjennom hans verv i Sikringskomiteen på Samfundet. Melhuus forteller likevel at han hadde et ønske om å være med i UKA på grunn av samholdet man får med folk på jobb og som han selv sier: “Det herlige kaoset som er på huset under festivalen”. Han sier selv at han aldri kunne stått på utsiden av det.

Melhuus forteller at det beste med UKEvervet er å jobbe tett med alle leddene i organisasjonen. Han jobber med alt fra UKEstyret til 6.opptaket. “Det beste er å kunne jobbe med et bredt spekter av mennesker", forteller Esten Melhuus.

Det han gleder seg aller mest til med UKA er Promenadekonserten som består av klassisk musikk, god stemning og masse daljer. "Det er noe med den følelsen av forventning og spenning om at UKA endelig starter, som er helt magisk for meg - får gåsehud hvert år”, avslutter Esten Melhuus.

Andre nyheter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer