Ukens UKEfunk: Tobias Lekvam

“Eg lager sjukt god pasta bolognese! ”

Publisert:  12.07.2023

Hils på Tobias - vår Film- og Fotosjef!

Tobias Lekvam er 21 år og kommer fra Tau, et tettsted i Strand kommune. Han studerer medisin på NTNU og er UKAs Film- og fotosjef. Film- og fotogjengen sin funksjon er å produsere bilder og filmer som beveger og engasjerer. Til vanlig tar gjengen bilder av alle arrangementer som holdes på Studentersamfundet. Ved å dokumentere UKA sine arrangementer skaper gjengen minner for publikum og verdifullt markedsføringsmateriale for UKA. Film- og fotogjengen skal også fotografere og filme de frivillige bak UKA, og dokumentere hele veien til at UKA blir realisert.

Even Åge Smedshaug

Tobias var med i UKA–21 som Fotofunk, der forteller han at han fikk muligheten til å lære mye hvordan systemet fungerte og hvor det ga han muligheten til å utvikle seg som person der. Så når han fikk muligheten til å bli med i UKA-23 så klarte han ikke å si nei.

Det han syntes er best med vervet sitt er: At jeg lærer ting man aldri har prøvd før, at man møter mennesker man aldri ville møtt utenom UKA, og at jeg får minner og venner for livet!

Når Tobias fikk spørsmålet om hva han gleder seg mest til i UKA-23 så var det ikke vanskelig for han å komme med et svar. Han fortalte at det feteste vil bli å se alt det de får lagt ut på sosiale medier og han gleder seg ekstra til når UKEdokumentaren står ferdig og skal vises i Storsalen. UKEdokumentaren er en film som oppsummerer alt fra starten til slutten av UKA-23. Man forklarer alt som skjer bak kulissene og hvordan hele festivalen blir gjennomført.

Andre nyheter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer