Årets kulturprogram for UKA-23

Foto: foto.samfundet.no

Ventetiden er over!

Publisert:  13.09.2023

Årets

UKA-23 kan endelig presentere hele kulturprogrammet for årets festival. Programmet har stor variasjon, og byr på et fyrverkeri av kunst, musikk, debatt, og fest.

UKEsjef Kari er full av lovord om årets om årets kulturprogram: "I år har vi veldig mye kult på plakaten. Det er utrolig kult å igjen kunne ha internasjonalt besøk under UKA, og jeg syns vi har truffet godt for både studentene og Trondheimspublikummet. Det som er ekstra kult er at vi har klart å lage plass til artister som er på vei opp og frem både i Norge og Norden. Jeg gleder meg til å se hva de leverer!"

Tradisjonen tro er det Promenadekonserten som får æren av å åpne ballet, tett etterfulgt av avdukningen av årets UKEnavn. UKErevyen gjør seg på ny klar til å fylle Storsalen med latter og sang, mens Barneteateret setter opp stykket "Den gangen Onkel Kulle ble sprø".

Podcasts, true crime, og uforglemmelige øyeblikk

Under årets UKE vil det bli debatter om dagsaktuell tematikk, blant annet polygami og arbeidslivsrettet utdanning.

Fetisha kommer til Storsalen med en liveopptreden av podcasten "Fetisha + 1." Truecrimepodden vil avdekke sjokkerende krimhistorier. Odda og Henrik sørger for en kveld full av uforglemmelige øyeblikk. UNKT HHØNT, Olli Wermskog, og Tidenes Roast venter også.

Smakfulle opplevelser og kreative kurs

For de som er ute etter smakfulle opplevelser vil det bli muligheter til å smake på et bredt utvalg av alkoholholdige drikker. Med alt fra sake og øl, til vin, gin, champagne og whisky vil det være noe for enhver smak, enten du er en erfaren connaisseur eller bare nybegynner.

Om du er gira på å lære noe nytt, er oktober måneden for deg. Under hele UKA er det satt opp en rekke kurs, blant annet kurs i bartending, sying, surdeigsbakst, flammeblåsing og acroyoga. Dette er en gylden mulighet til å tilegne seg nye ferdigheter, eller friske opp gamle kunster.

Musikalske høydepunkter

Det vil selvfølgelig bli muligheter for å oppleve musikalske opptredener fra nye og veletablerte artister. 50 Cent returnerer til Trondheim. Arif og Stig Brenner lover å skape god stemning i Dødens dal. Metteson, Cezinando, Jonas Benyoub, Sirkus Eliassen, Fieh, og Fay Wildhagen vil gi deg uforglemmelige øyeblikk i Storsalen og Nidarosdomen.

UKAs egne interne musikalske gjenger, blant annet UKEkoret Pirum, Pirum Old Boys, Knauskoret, Candiss, TSS, og TKS, vil sørge for musikalske høydepunkter gjennom hele festivalen. Kjellerbandet og KUP inviterer store og små til et dumt og deilig eventyr med Knutsen & Ludvigsen som bakteppe, fransk aften med S. Møller Storband, og opptredener fra Snaustrinda og Strindens Promenade Orchester.

For de som søker en mer intim musikkopplevelse, vil Knaus, ett av Studentersamfundets konsertlokaler, presentere alt fra alternative rockeband til fremtidige popstjerner som Kristine Bø, Synne Sørgjerd, Sakte Flyt, Con Jon, Leg Mode, Vepsestikk, og Vrengt.

Hele kulturprogrammet finner du HER

Andre nyheter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer