Lyst til å lære noe nytt?

Foto: foto.samfundet.no

Under UKA får du muligheten til å lære deg masse nytt - hva med flørtekurs?

Publisert:  14.09.2023

Bruk oktober flittig og lær deg noe helt nytt! Vi har samlet en rekke kurs som passer for alle, enten du er nybegynner eller ikke.

Bli en mester bak baren

Lei av å alltid lage de samme gamle drinkene? Kanskje du bare vil ta dine bartenderskills til et helt nytt nivå? Vårt spennende og kunstneriske bartenderkurs vil gi deg muligheten til å lære kunsten å lage drinker som en profesjonell bartender. Ikke nok med dette - du trenger ingen kunnskaper fra før av. Kurset er skreddersydd for alle! Enten du er nybegynner eller allerede har noen ferdigheter.

Våre erfarne bartendere vil dele hemmeligheter og teknikker slik at du kan lage de deiligste og mest imponerende drinkene. Bli den bartenderen folk ikke klarer å se bort fra. I tillegg til å prøve å lage din helt egen signaturdrink med veiledning. Og om det ikke var klart nok fra før av, får du nyte smaken av arbeidet ditt på de deilige drinkene du lager underveis. Ingenting er vel bedre enn gratis drinker!

Er du den neste bartenderen i gjengen? Vil du imponere på de neste festene, søke ny jobb som bartender eller bare lage en Amaretto Sour for din mor? Da er dette kurset perfekt for deg - bli med på moroa!

Mocktailkurs

Har du lyst på gratis mocktails samtidig som du lærer deg å bli en mester på å lage smakfulle drinker? Ta turen innom Baccarat på Samfundet 23. eller 24. oktober da vel.

På mocktailkurs vil du få nyttige tips til å lage gode, attraktive drinker, og ikke minst lære deg hvordan du bruker en shaker. Ikke nok med det -, du får naturligvis også smake på mange gode drinker. Det vil i tillegg bli konkurranse med premier. Det beste med det? Hele kurset er fullstendig gratis! Arrangementet er alkoholfritt.

Acroyoga

Gjør deg klar for en unik workshop, som vil løfte deg, og vennene dine, til nye høyder. Acroyoga er en kombinasjon av akrobatikk og yoga. Dette blir en spektakulær Acroyoga-workshop, og er den perfekte måten å utvide horisonten og gjøre noe fullstendig annerledes. På Acroyoga-workshop vil du få prøve deg på morsomme, flyvende triks, god stemning og latter.

Kom alene eller med en venn. Her er ingen erfaring nødvendig, og alle er velkomne. Sikre deg en plass på Acroyoga-workshop for å bli med på en helt annerledes treningsopplevelse.

Flørtekurs

Har kjærestegarantien latt vente på seg? Ble ikke datinglivet helt slik du hadde trodd? Da bør du bli med på flørtekurs med Andreas fra sjekkeskolen! Han kommer med tips, triks og innsikt for å hjelpe nettopp deg med å finne drømmepartneren - uavhengig av kjønn. Ta med en venn, roomien, foreleseren eller andre du tror kan ha nytte av det, og kom på kurs da vel! Vi lover et informativt, morsomt og lærerikt kurs som du ikke kommer til å glemme.

Salsakurs

​​Er du klar for å sette fyr på dansefoten din? Bli med oss på en pulserende salsareise og lær å beherske dansegulvet med ekte latinamerikansk magi! Uansett om du er en nykommer eller allerede har et solid dansegrunnlag, vil våre lidenskapelige instruktører guide deg gjennom rytmen og stegene, slik at du kan frigjøre din indre danser. Ikke la denne muligheten gå fra deg – bli med nå og la deg forføre av salsaens unike energi!

Lær å sy med UKA: nybegynnerkurs

Er du en av de som alltid har hatt lyst til å lære deg å sy, men aldri har skjønt hvor du skal starte? Da har du kommet til riktig arrangement! UKA introduserer nybegynnerkurs i symaskinbruk. Dette er en unik mulighet for alle som ønsker å utforske kunsten å sy.

Symaskiner kan virke skremmende når en først starter, men her vil du lære hvor enkelt og gøy det er. Du vil blant annet få lære deg ulike sømteknikker, og verdifulle tips og triks som vil hjelpe deg med å føle deg mer komfortabel med å sy dine egne plagg i fremtiden. Kanskje du er den neste Jenny Skavlan?

Gi nytt liv til klærne dine med vårt redesignkurs

Har du noen klær i skapet som har ligget der en stund? Kanskje favorittbuksen ikke passer lenger, eller t-skjorten har fått et hull? Da må du ikke gå glipp av redesignkurset.

Lær deg hvordan du kan tilpasse en lang bukse, eller endre og forbedre en gammel kjole. Få favorittskjørtet ditt til å sitte enda bedre og lag en matchende topp til. Her stiller vi med alt nødvendig utstyr og hjelp. I tillegg til at du får nye venner med samme interesse, vil du få en helt ny garderobe!

Oppdag brødets magi

Er du lei av et kjedelig, industrielt produsert brød som mangler sjel og smak? Vil du føle seg som en ekte brødkunstner og mestre den eldgamle kunsten å bake med surdeig? Da er surdeigskurs noe for deg!

Her kan du oppleve brødets magi og fordype deg i brødets verden som aldri før. Her vil du få muligheten til å utforske den fantastiske kunsten å lage surdeigsbrød med dyktige veiledere ved din side. Alt fra viktig mating av surdeigen, til den perfekte baketiden i ovnen. I tillegg får du bli kjent med alle de hemmelige ingrediensene som gjør det kjære surdeigsbrødet til en smaksopplevelse utenom det vanlige.

Andre nyheter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer