Ramón klar for Storsalen

Gjør deg klar for en feelgood-aften av de sjeldne!

Publisert:  17.08.2023

Med låten “ok jeg lover" ble Ramón superstjerne nærmest over natten. Siden den gang virker det som alt han rører blir til gull. I hvert fall hvis man tar en titt på hitlistene. 10. oktober er Norges nye popyndling klar for å fylle Storsalen.

Ramón har den siste tiden tatt Norge med storm. Låten “17.mai” satte nordisk TikTok-rekord hvor den fikk pryde utallige videosnutter, og samtidig fungerte som det nye og moderne soundtracket på nasjonaldagen vår. I september ga han ut sitt debutalbum «SÅ KLART DET GJØR VONDT», som uken etterpå gikk rett inn på førsteplass på den offisielle albumlisten. Den tilhørende kortfilmen vant Spellemann for årets musikkvideo.

“Det jeg elsker aller mest med å være artist er å spille live. Alle låtene mine lages for å kunne fungere live, og jeg tenker live i alle ledd av produksjonen. Bandet mitt er til og med med på noen av låtene for å gjenskape følelsen av å være på konsert” - Ramón.

170.000 følgere på sosiale medier har ikke kommet til ved en tilfeldighet. De ærlige og sårbare tekstene har truffet en stadig voksende gruppe fans og følgere som kjenner seg igjen i Ramón sin åpenhet, både i musikken og livet.

En av grunnene er selvsagt låtene hvor han forteller gjenkjennelige historier om usikkerhet, sorg, søken, kjærlighet og ensomhet - men samtidig er Ski-gutten elsket av fans og følgere for lite høytidelige humorvideoer og vitser med en god dose selvironi på sosiale medier. Kombinasjonen er like sjelden som den er sympatisk – en tilnærmelig og gjenkjennelig popstjerne. Det er lenge siden sist et såpass ubeskrevet blad har føltes like umiddelbar og skapt lignende engasjement, nesten under radaren.

Gjør deg klar for en feelgood-aften av de sjeldne. Billettsalg åpner 18. august på UKA.no kl. 12:00

Andre nyheter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer