Dagens Bedrift: Dette skjer i uke 42

Om få dager slipper vi billetter til Dagens Bedrift med Equinor, Statsbygg, Norconsult og Accenture.

Publisert:  01.10.2023

Dagens Bedrift går ut på at en bedrift får muligheten til å sette sitt preg på en hel dag under UKA – det kan betraktes på som en slags superbedriftspresentasjon. Kanskje finner du din fremtidige arbeidsplass under UKA-23? I denne omgangen er vi storfornøyde med å presentere følgende spennende bedrifter: Statsbygg, Norconsult og Accenture. I tillegg skal Equinor holde sin fjerde og siste Learning Together-presentasjon. Det blir både foredrag, diskusjon og matservering. Benytt anledningen til å lære deg noe nytt, da vel! Sist, men ikke minst organiserer Equinor et dialogmøte.

Equinor: Dialogmøte og Learning Together 4: Kvinner i energibransjen

På mandag 16. oktober holder Equinor to presentasjoner. Først kommer den fjerde og siste Learning Together-økten klokken 13:30 i Klubben. Her skal det dreie seg om kvinner i energibransjen. Equinor presenterer en rekke kvinner som jobber med innovasjon og som er med på å forme det grønne skiftet. De skal fortelle om sine erfaringer og diskutere flere av de mest spennende tingene som skjer i Equinor om dagen.

Tett på, klokken 17:30 i Klubben, følger dialogmøte. Equinor er opptatt av å jobbe sammen og å kollektivt stimulere til innovasjon for å finne løsninger på klimautfordringene. Derfor inviterer selskapet på et dialogmøte om det grønne skiftet – hvilke utfordringer og muligheter følger med omstillingen? Om du har spørsmål eller tanker om en klimavennlig fremtid, er dette en strålende anledning til å lufte dem.

På begge arrangementene blir det servert sushi og delt ut drikkebonger. Det blir altså næring for både kropp og intellekt.

Statsbygg

Tirsdag 17. oktober er UKA stolte av å presentere Statsbygg som Dagens Bedrift. Hvis du er nysgjerrig på hvordan landets største byggeprosjekter utfolder seg eller på hvordan fremtidens byggebransje skal bli, er dette dagen for deg.

Statsbygg holder først et frokostforedrag i Kjelhuset med frokost levert fra Godt Brød. Det skal handle om hvordan byggebransjen skal ta i bruk kunstig intelligens (KI), sensorikk og bildegjenkjenning. I tillegg skal Statsbygg presentere sitt Summer Internship-program samt karrieremuligheter for nyutdannede.

Litt senere på dagen, blir det bedriftspresentasjon i Edgar med tittelen: Megaprosjektenes gullalder, og presentasjon av Norsk havteknologisenter. Statsbyggs administrerende direktør Harald V. Nikolaisen skal fortelle om hvordan Statsbygg leder landets største byggeprosjekter gjennom tidene. Et av megaprosjektene er Norsk havteknologisenter i Trondheim. Dette prosjektet får deltakerne høre mer om. På menyen står det tapas. Det blir også mulighet til å høre om Summer Internship-programmet og karrieremuligheter i Statsbygg. Som om ikke dette var nok: Det blir konkurranser med premier, blant annet billetter til et hemmelig UKEarrangement.

Norconsult

Onsdag 18. oktober er det Norconsult som er Dagens Bedrift. Norconsult inviterer på både bordtennisturnering og Curling + Børsfest.

Først ut er bordtennisturneringen. Klarer noen av NTNUs studenter å slå Bordtenniskameratene? Arrangementet starter klokken 11:00 i Storsalen. Det blir mat og drikke, stands og ikke minst mye moro når Morten Ramm kommenterer bordtenniskampene.

Klokken 14:00 starter Norconsults bedriftspresentasjon, som skal vare helt til 21:15 – det er mye spennende opplegg i vente. Det begynner med “Rådgiverne” fra sesong 3 i Kjelhuset. Derfra busses deltakerne ut til Leanghallen. Der får deltakerne prøvd seg på curling med Norconsults OL-legender fra 2002. Deretter drar gjengen til Klubben hvor temaet er børsfest. Her venter middag, nærmere bestemt tapas fra Frati, og mingling. Bordtenniskameratene gjør også sitt inntog her, og de lover at det blir god stemning hele kvelden.

Accenture

Fredag 20. oktober inntar Accenture rollen som Dagens Bedrift. Accenture inviterer til paneldebatt og workshop. Merk også at de holder speedintervjuer dagen før, torsdag 19. oktober.

Speedintervjuene er siktet inn på fjerdeårsstudenter som ønsker sommerjobb og femteårsstudenter på leting etter fulltidsstilling. Det blir en liten case-oppgave, og om det går veien, kan du bli tilbudt sommerjobb eller fulltidsstilling. Intervjuene finner sted i Strossa klokken 14–17.

Du får muligheten til å starte fredagen med paneldebatt. Klokken 09:00 i Kjelhuset inviterer Accenture til debatt om det høyst aktuelle temaet generative AI. Den siste tiden er det blitt skrevet mye om denne typen KI, og Accenture ønsker å kaste lys over hvordan KI vil påvirke hverdagen og jobbene våre. Er KI fremtidens velsignelse eller en digital dystopi? De ønsker seg en levende og interaktiv debatt med mange spørsmål og synspunkter fra publikum. Som en bonus blir det matservering fra SiT.

Fredagen fortsetter med en interaktiv workshop klokken 11:30 i Klubben. Accenture inviterer til en praktisk demonstrasjon av GitHub Copilot og hvordan dette KI-verktøyet påvirker hverdagen til en utvikler. Accenture bruker GitHub Copilot under kundeoppdrag, og de har samlet verdifull erfaring for hvordan KI påvirker programmering av forretningsfunksjonalitet. Ta gjerne med deg en datamaskin, så du kan teste selv!

Andre nyheter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer