Jonas Benyoub til Storsalen

11.oktober gjør Norges nye hiphop-favoritt seg klar for å fylle Storsalen.

Publisert:  23.08.2023

Rapperen Jonas Benyoub er kjent for sin unike evne til å formidle budskapet sitt gjennom metafor, rytme og flow. Som halvt marokkansk, født og oppvokst i Oslo, har Jonas Benyoub en bakgrunn preget av både norsk og marokkansk musikk.

Jonas Benyoub har vært aktiv i det norske hiphop-miljøet i omtrent ti år. Da han i 2022 medvirket på det nyeste albumet til rapduoen Karpe, hvor han blant annet sang på et vers i sangen “Baraf/Fairuz”, tok karrieren hans av. Han blir blant annet omtalt som en av de aller beste artistene innen rap-feltet.

Med hits som “Trille”, “555”, og “BigPapaGoat_v4_4130422.wav”, har Benyoub utmerket seg spesielt den siste tiden. I tillegg slapp han debutalbumet “ZeroLove” i fjor. Blant sangene på dette albumet finner man den velkjente låta “Spor i Snøen”.

I 2022 vant Jonas Benyoub Spellemannprisen i kategorien Hiphop, og ble kåret til “Årets Nykommer” av P3 Gull og “Årets Stjerneskudd” av by:Larm. Når rapperen nå legger ut på sin aller første soloturné, “Takket være livet”, er det med et ønske om å ta med seg publikummet sitt på en reise.

Her er det bare å stålsette seg for en særegen konsert med en av Norges nye favoritter innen hiphop og rap. Billettsalget åpner 24. august kl 12:00 på UKA.no

Andre nyheter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer