Velg en kategori under

Korona

UKA gjør sitt ytterste for at du som gjest skal få oppleve studentkulturen på det Runde Røde på en trygg måte under COVID-19-pandemien. Derfor har vi satt følgende retningslinjer, og ber alle besøkende følge dem og annen informasjon gitt dem av frivillige og ansatte på jobb.

For å komme inn på arrangementene under UKA vil det være krav om at alle har grønt koronasertifikat.

Det får du hvis du:

  • Har fått din første vaksine for mellom 3-15 uker siden.
  • Vært smittet av Covid i løpet av de siste seks månedene.
  • Har en negativ koronatest i løpet av de siste 24 timer.
  • Er fullvaksinert med to doser.

Dersom du har ett eller flere av følgende symptomer: feber, hoste, sår hals, eller dersom du har vært i kontakt med noen som har slike symptomer de siste 48 timer, – kan du ikke komme til teststasjon eller til arrangement!

Hurtigtesting Det er satt opp en hurtigteststasjon utenfor Trafon i Klæbuveien 1, midt mellom Hovedbygget og Studentersamfundet

Link til kart

Dersom du er avhengig av å ta en enkel hurtigtest kan du bestille dette ved å gå inn på hurtigtest.samfundet.no. Testen er gratis for alle som skal på arrangementer. Testen må ikke være eldre enn 24 timer fra testtidspunkt til arrangementsstart.

Ved negativ test vil du få testbevis i helsenorge på mobil. Dette må vises frem sammen med billett til arrangement.

Ved positiv test får du beskjed om å gå hjem og holde deg i isolasjon. Smittevernseksjonen ved Trondheim kommune får umiddelbar beskjed og smittesporing vil bli iverksatt.

Husk å laste ned Helsenorge-appen, og logg på, og finn frem koronasertifikatet før du kommer til arrangementet. Da går alt mye raskere. Merk at selvtest ikke er gyldige for å komme inn på UKAs arrangementer.

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer