Ukens UKEfunk: Magnus Otter Rønnevig

“Jeg har blitt tisset i ansiktet av en sibirsk tiger.”

Publisert:  05.07.2023

Hils på Magnus - teltsjef!

Magnus er 27 år og kommer fra Oslo. Han studerer matematikk på NTNU og tilhører gjengen Arena – Telt, hvor han har vervet som teltsjef. Han søkte verv i UKA for å få nye utfordringer og skape den samme gleden for andre som den han selv fikk i UKA-21.

Telt tilhører Arenaseksjonen og er ansvarlige for å sette opp hele festivalarenaen i Dødens Dal. Gjengene i Arena planlegger å gjennomføre arrangementer på tre forskjellige arenaer rundt om i Trondheim. De har fokus på sikkerhet og gode publikumsopplevelser.

Even Åge Smedshaug

Magnus forteller at det han elsker mest med vervet sitt er hvor flinke folk er, og hvor mye innsats de han jobber med legger inn.

"Dynamikken innad i Telt er veldig hyggelig, og vi har det mye moro sammen, både på møter og sosialt. Jeg hadde som mål å få til så flat struktur som mulig, og det tror jeg vi har fått til, iallfall innad i Teltstyret. Jeg tror jeg og de andre ser veldig frem til at første lastebil kommer inn i Dødens dal, og vi endelig kan starte den beste delen av jobben vår, nemlig rigging. En annen ting vi prøver å få til er hyttetur med 6. opptak, hvor vi blir hele 69 personer (nice)”, forteller 27-åringen.

Det han gleder seg mest til er promenadekonserten:

“Det jeg ser mest frem til med promenadekonserten er at over et år med møter og planlegging endelig har (forhåpentligvis) resultert i en festivalarena med plass til 7000 personer, og at UKA-23 endelig er i gang. Å vite at jeg har vært en stor del av å få til noe slikt er nok en følelse jeg sent kommer til å glemme.”

Andre nyheter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer