UKA får storfint besøk av Hans Kongelige Høyhet Kronprins Haakon

Hans Kongelige Høyhet Kronprins Haakon vil i anledning sitt 20-års jubileum som UNDP Goodwill-ambassadør holde et foredrag og dele minner og lærdommer fra sitt arbeid sammen med FN.

Publisert:  02.10.2023
Tekst:  Ida Guldvog

Den 19. oktober vil UKA i samarbeid med FNs utviklingsprogram (UNDP) presentere et stjernespekket program på Studentersamfundet. Hans Kongelige Høyhet Kronprins Haakon vil i anledning sitt 20-års jubileum som UNDP Goodwill-ambassadør holde et foredrag og dele minner og lærdommer fra sitt arbeid sammen med FN. Sammen med utviklingsminister Anne Beathe Tvinnereim og Ulrika Modéer, UNDPs assisterende generalsekretær, vil vi gå nærmere inn i tiden fram mot 2030 og hvordan vi kan snu trenden for å nå bærekraftsmålene.

I tillegg vil anerkjent ekspert innen kunstig intelligens og forfatteren bak boken “Maskiner som tenker”, Inga Stümke bli med. FNs fremste representant i Norge og leder for FNs kunnskaps- og analysesenter for styresett, Arvinn Gadgil, vil diskutere demokrati i en tid preget av digitalisering. Det vil også bli satt søkelys på den betydningsfulle kompetansen som bygges i Trondheim og hvordan denne kompetansen kan være en avgjørende rolle i å løse våre bærekraftsutfordringer.

Påmelding skjer via denne linken: www.eventbrite.com/e/kronprins-haakon-fns-brekraftsmal-og-fremtidens-teknologi-tickets-723889832977?aff=oddtdtcreator

Andre nyheter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer